11 augusts 2007

UK><><><>LV - paika

Majonēze - uk - standarta ko pērk un kas ir populārākā, man nepatīk, Latvijas standarta kas ir, provansas utt... daudz daudz labākas - šķidrākas, garša labāka ;) cena - līdzīga

Maize - Latvijā itkā labāka, bet arvien jūtama līdzība, ķīmija dara savu. Uk te viss ir ar miltiem apbārstīts, laikam ka stilīgi, un iekšā tādas kā putas, vate.... neizteiksmīga maize. Vēl mazliet un lv būs tāpatās ! ":/ cena - uk mazliet augstāka, par 20 - 30 %

Tomāti - tādi paši. cena arī

Olas, nejūtu atšķirību, vienīgi latvijas cena liekas ir tāda pati kā anglijā.

Piens - garšo labāk uk piens, saldāks liekas, un patīk labāk iepakojums, Latvijā ir visur praktiski tas tetrapakas stils, ir dažiem stiklā (krutajiem-dārgajiem), bet Anglijā praktiski visa veida tilpumi ir plastmasas pudelēs, dažādas formas, bet plastmasas. 0.25, 0.5, 1l, 1.5, 2 utt utt... līdz pat 6 pintēm te ir - kas ir 3.45 litri, kas maksā 1.5 paundi - tātad, gribās teikt, ka anglijas piens sāk tuvoties lv cenām, jeb, lv cenas aug un liekas pāraugs uk cenas.

---ar to es gribēju teikt, fufelis, cenas lv nav nekādas zemākās, ir protams te daudz kas vēl dārgs, saīdiznot ar latviju, bet kopumā redzamākie ir - alkohols, cigaretes un auto apdrošināšana. pārējais viss tāpat kā lv, protams pat ar izņēmumiem, kur uk ieliek lv, ar zemākām cenām.

Inflācija lv? Eiropas līmenis ne, tikai algas visai tautai kaut kā nelīdzinās pat tuvu tam kā jābūt eiropā.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Amiable fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.