08 janvāris 2009

Latvijas tauta - vai vēl nav apnicis viss kā mums te ir???

13 janvārī Doma laukumā plkst.17:30
Protesta akcija!!!! Ja nemīlat Latviju! Necienat zemniekus! Ja nospļauties par pensionāriem! Ja vēlaties maksāt šos valdības nodokļus un dot valdībai mūs apzagt. Varat neierasties!

6 komentāri:

artursp teica...

Un kāds ir plāns — aiziesiet, pastāvēsiet kā aitas ar plakātiem rokās, pabļaustīsieties, un turpmāk viss notiks pa jūsu prātam? :)
Sorry par cinismu, bet nu tiešām — vai vari nosaukt vismaz vienu šādu "protesta akciju", kas kaut ko būtu būtiski mainījusi un kas dotu iemeslu cerēt, ka tā būs šoreiz?

kukumeku teica...

vajag atnakt VISIEM!!! tad var mainiit! tas ka 3000 atnaca protams ka neko nemaina, jo tadi ka tu sezh majas un dara NEKO.. es vismaz aizieshu, tada veida es paradu attieksmi,.. un es ticu ka vienu dienu beidzot mes busim vienoti un spesim nahrenizet to lohus! man jau ir vienalga kaa,.. es esmu miermiligs cilveks, pret vardarbibu - shaja situacija, musu valsts sistema un viss kaa notiek ir parak pa traku un man jau vairs mans miermiligais princips nestrada...!!!

artursp teica...

Sorry, bet nu tā ir klasika neveiksminieku domāšana — ka kaut kādi "protesti" kaut ko mainīs, ka pie visām problēmām vainīga tikai valdība un ka tikai valdībai tās jārisina, ka jauna valdība noteikti būs labāka utt. Nu, nav tā!
Taču jāsaprot beidzot, ka kāda tauta, tādi valdnieki.
OK, pieņemsim, ka it kā jūsu protesta dēļ atlaidīs Saeimu... Kāds ir plāns? Kas būs pēc tam? Viss plauks un zels? Korupcija vairs nebūs? Visas amatpersonas saimniekos pēc labākās sirdsapziņas? Yeah, right!
Ja protestēt, tad protestēt. Kad tiešām redzēšu, ka tam varētu būt jēga, tad arī piedalīšos, bet tas cirks, ko ar plakātiem, ar apavu pasniegšanu ministriem utt., manuprāt, ir apkaunojums jums un jūsu valstij.

kukumeku teica...

Nu bet ok, kads ir tavs risinajums tad?

Sedet majas un gaidit risinajumus un tikai tad piedalities. un taa seerga izplataas visiem, ka neko nekad nemainisim un nekas nenotiks.

Viss nav slikti - slikta ir sisteema... visa sistema jamaina. manispec valdiba var but kautvai lidziga kaa tagad, bet pie jaunas sistemas jastrada buus kaa jastrada, kaa darbaa, kad tev jadara darbs un tu sanjem par padarito algu, nevis, ka tu TIPA strada valstij bet patiesiba pa lielam visu bida savam interesem vai "draugu".. + bez atbildibas. Ja kads rimi nomet zeme trauku un saplesh, vinjam atvelk no algas, kas notiek ar tiem visiem elitee? NEKAS. es tur redzu sistemas sudainigumu!!! ;)
es velreiz atkartojos - es paradu savu attieksmi ka esmu KOPA ar visiem,.. kautvai nekas nenotiks, sodien... ja aizies daudz daudz cilveku, katram no mums buus saprashana, ka tomer neesam jau visi lohi kas kurnee pa majam, bet ir ari aktivi cilveki un iespejams ka no shiem visiem izkristalizesies kada grupinja kas spes ari ko realaku nobiidit neka pliku piketeshanu! so to say - es ceru uz parmainjaam sisteemaa..!

artursp teica...

Es vispār īsti neredzu lielu jēgu kaut ko mēģināt mainīgā lokālā mērogā, jo rezultāts būs apmēram tāds: tagad sēžam brūnos sūdos, pēc tam sēdēsim melnos, zaļos vai sarkanos, bet tik un tā sūdos.
Ir jāsaprot, ka visas "politikas" marionetes aizstāv noteiktu spēku (krievi, amerikāņi, skandināvi utt.) intereses. Tieši šie spēki ir izveidojuši Latviju tādu, kāda tā ir šobrīd, pludinot iekšā kapitālu.
Iedomājies, kas notiktu, ja tiešām varu sagrābtu neatkarīgi politiķi — kapitālu mums neredzēt, līdz ar to mēs ātri paliktu par (vēl izteiktāku) trešās pasaules valsti.
Piemērs: Ziemeļkoreja un Dienvidkoreja.
Es domāju, ka lielākā daļa nemaz lielos vilcienos neko negrib mainīt — tikai to, lai politiķi "nezog", lai ceļi paliek labāki, alkohols lētāks, pabalsti lielāki, darba mazāk utt., bet diemžēl tas nemainīs neko, jo, ja sāksies karš un ja (pareizāk būtu teikt — kad) krīze paliks vēl dziļāka, tam nebūs nekāda nozīme. Cilvēki paliks bez darba, nespēs uzturēt ģimeni, noziedzība pieaugs neredzētos apmēros utt.
OK, varbūt tas nenotiks, bet tas IR iespējams, tāpēc, manuprāt, svarīgāk būtu mainīt esošo finanšu sistēmu, aizliegt fractional reserve banking (ja nav zināms, kas tas ir, vari saprotamā valodā palasīt, piemēram, http://www.relfe.com/plus_5_.html), cīnīties ar planētas pārapdzīvotību, JOPROJĀM ārkārtīgi lielo plaisu starp bagātajiem un nabadzīgajiem, beigt pasauli dalīt kaut kādās valstīs un tautās utt.

Vairāk rakstīju globāli, nevis par Latviju, jo negribu izbaudīt DP maigumu. Godīgi sakot, man nav ilūziju, ka Latvijai varētu būt spoža nākotne, tāpēc pārāk par to arī nedomāju :)

kukumeku teica...

Nenu - pa lielam, man liekas ka KAUTKAS ir jadara, tur aizejot sodien es vnk izradu to, ka nesezhu majas un ka esmu kopa ar visiem, kam ari ruup kautcik. Tieshi ta,. es par ko pardzivoju LATVISKAJA meroga ir - LAI ZOG mazagk, globali es labak neizsakos, jo kad biju mazaks nesapratu, kapec onkulji un tantes TAISA demonstracijas GLOBALIZACIJAS miitingos, tagad es saprotu, ka speeki koncentrejas, ap dazam valstim, tad ir dazas kuras ir taka pretspeks un atkal viss iet lenam uz karu. Banku un fin.sistemas ir totali pasaule sapistas un viss liekas KAA MURGAA nu ja globali skatas. Taka, tur mes vispar neko nevaram izdarit,.. nu ko - ok - uztaisit GLOBALO miitinju? 50miljoni satiktos pie kaa? pie eiropas parlamenta? pie NATO pie kaa.. kur jaiet lai izbeigtu visu murgu kas notiek pasaule? nekur. nereal. Toties LATVIJAA kko mainit ir puslidz reali. Vismaz drusku pabiedet vietejos pipukus - tur augshaa, lai drusk tomer respektee MUUS iedzivotajus. Lai atceras vairak par mums. U KNOW.