09 oktobris 2008

Recesija; Krīze; Lejupslīde;

...es tam visam saku - EJIET DIRST shēmotāji!
Viss šitas sūds ir tikai to džekiņu - kas ciparojās un neko reāli neizdara, viņi pat neko jaunu taustāmu neizdomā.. tikai uzvārīties uz kādu shēmu - visas tās biržas, kredīti, tas viss ir tāds debilisms, un lielākā daļa ir uzķērušies - ŅEM tik un grābj.. jēga ta kāda? Brīnās kādēļ gan krīze, vot jums krīze.

Mani tie visi sūdi NESKAR, vienīgi tik cik man pārdesmit lati par paiku klāt un ja ar degvielas cenām ir muhļa, tad pāris latiņi šurp vai turp mēnesī.

Kāpēc? A tāpēc, ka nevajag, mīļie cilvēki - materializēties.. ui bļin ne tā pateicu.

Vienkāršāk - kredītus ņifig neņemiet, iepirkties visos tajos rimi;maximas utt ari iesaku iet 1reiz nedeļā, un beidziet sapņot par debilajām dārgajām mašīnām, iedzīs jūs visus kapā tā aklā skriešana.

Krīze ir tiem, kas ņēma kredītus, kas sēž ofisos un kustina smirdīgos finanšu ciparus, tiem ir krīze.. pieraduši dzīvot uz uzpūstiem cipariem, tagad jūt ka samazinās stulbuma līmenis gaisā..un ka piķis nenāks TIK daudz, lai nopirktu X7 (X6 jau sāk apnikt ne..).. slimiķi JŪS visi!
RIEBJAS tie ziņu virsraksti - krīze, slikti, bēdas.. baigi negatīvi visiem paliek, tikai dēļ ta ka tiem biezajiem pekšņi akciju cenas krīt, pajāt uz viņiem. Neņemiet galvā. Dzīvojam brīvi un laimīgi no tiem visiem liekajiem, mākslīgajiem, banku un citu finansistu uzpūstajiem sapņiem.

Manas domas, sakrājās. Izteicos.