13 oktobris 2009

Vai @arturs palielina dzimumlocekļus?

Kā jau aktīvi skatoties aktuālas tēmas internetā, gribēju palasīt par to Arturu, nu to soc/web profu, ierakstīju googlē "arturs", un tas ko atrada pirmo - ir saistībā ar locekļiem ( "Dzimumlocekļa palielināšana - Penis Enlargement :: Dzimumlocekļa ..." iz www.drarturs.lv ).

Ta ta vells, vai ku amizanti - tas ir traki!

Es iedomājos, ka visādīgi SEO nieciņi sen kā strādā @arturs labā un sociālipopulāram esošam, viņam vajadzēja būt pirmajam, nevis dakterim Arturam, bet Arturam Mednim.

Esmu šokā!

Atbilde: @arturs cik zināms nepalielina locekļus, arī redzams viņa webiskais falls nav izaudzis līdz virsotnei = googles augšdaļai!

3 komentāri:

Anonīms teica...

Lai palielinātu dzimumlocekli nav nepieciešams iet uz konsultācijām, piemēram, pie Dr. Arūra un maksāt milzu naudu… Dabūju visas metodes, pamācības, aprakstus, video klipus kā un ko darīt dzimumlocekļa palielināšanai un tik tiešām viss darbojas – mazais draudziņš paliek ar vien lielāks un lielāks!!! Tā kā variet droši uzrakstīt man uz e-pastu – xxxxx1990@inbox.lv atsūtīšu visu. Gan jau Dr. Arturs būs ļoti neapmierināts par šādu rīcību, jo būs mazāk klientu, bet ir krīze un saprotu kā ir cilvēkiem kas grib lielāku dzimumlocekli, bet nepietiek naudas konsultācijām un tad jāgrimst ar vien dziļākos kompleksos. Vismaz man tā bija, un biju ļoti laimīgs, kad dabūju visu gandrīz par velti. tā kā labprāt arī nosūtīšu citiem!

Anonīms teica...

Ludzu atsutiet dzimumlocekla palielinasanas programu. hokejists1.6@inbox.lv

Dzimumlocekļa palielināšana teica...

Bezmaksas dzimumlocekļa palielināšanas blogs www.loceklis.com, kur bez maksas var izlasīt visu par dzimumlocekļa palielināšanu.